Pipowagen

In onze royale achtertuin staat een knusse Pipowagen. Een gezellig onderkomen voor de avontuurlijke types. Zie het als kamperen in een tent, maar dan luxer. De Pipowagen wordt verhuurd van ongeveer april t/m september, afhankelijk van het weer.

In de pipowagen is een bed van 140 x 190 cm, een klein aanrecht met daarop een Senseo-apparaat en een waterkoker. Uit de kraan komt koud water. In het schuurtje naast de pipowagen staat een chemisch toilet voor ’s nachts. Overdag kunt u gebruik maken van het toilet in de B&B. U heeft in principe geen beschikking over de badkamer (*) in de B&B. De pipowagen is daarom ook niet geschikt voor een langdurig verblijf.

Het ontbijt wordt ’s ochtends bij u in de Pipowagen gebracht.

Primitief? Misschien wel…maar dat weegt niet op tegen het prachtige plekje in de groene tuin, omringd door tientallen vogels!

 

*  Indien kamer 1 of 2 niet bezet is kunt u wel gebruik maken van de badkamer, maar dat kunnen wij u pas bij aankomst vertellen. Huurt u de Pipowagen en één kamer, ook dan geldt dat de gasten uit de Pipowagen alleen gebruik kunnen maken van de badkamer indien de andere kamer niet bezet is.