Eko-tours arrangement

eko-tours2                       eko-tours1

 

Eko-tours organiseert excursies met verschillende thema’s en routes waarbij je zélf rijdt in een 100% elektrische Eko-explorer (mits u min. 21 jaar bent en in bezit van rijbewijs). Een gids rijdt voorop en geeft onderweg uitleg en wijst deelnemers op bijzonderheden.

Door de unieke samenwerking met Staatsbosbeheer biedt Eko-tours de mogelijkheid om op plekken te komen waar je anders met een voertuig niet mag komen! De routes voeren bij voorkeur over kleine weggetjes, bospaden, ruiterpaden en zandpaden. Door de fluisterstille elektromotoren geniet je maximaal van de rust in de natuur.

De excursie start vanuit het nabijgelegen Exloo. U wordt ontvangen met koffie met wat lekkers en ook onderweg is er nog een versnapering.

Er wordt altijd in groepsverband gereden en de voertuigen en inzittenden zijn verzekerd.

 

Zo kunt u dit arrangement boeken:

Op de website van Eko-tours kunt u een keuze maken uit de verschillende excursies en een datum kiezen waarop u aan de excursie wilt deelnemen. U kijkt op onze website of er voor die datum ook een kamer beschikbaar is. Daarna neemt u contact met ons op. Wij boeken dan voor u de excursie.

 

De prijs voor het arrangement  (overnachting en excursie) bedraagt €95,00 voor 2 personen (kamer 1) of €105,00 (kamer 2)

 

eko-tours3